אוהבים מנות בשרויות ? משער לעצמי שכן.

היום ברצוני לספר לכם על הכנת בולונז אצלכם בבית שלב אחרי שלב, כאשר בסוף ניתן ליהנות מכל רגע של ארוחת צהריים של יום חול, ארוחה של שישי בערב ואפילו ארוחה רומנטית לאור נרות וכוסות יין משובח.

אז בואו ונתחיל !

רכיבים הנדרשים להכנת בולונז שלנו:

  1. חצי קילו בשר בקר טחון
  2. בצל אחד (אך מומלץ אפילו שניים, אם אוהבים 🙂 )
  3. רסק עגבניות אחד או עגבנייה מרוסקת אחת
  4. כפית אחת של סוכר לבן
  5. מלח, פלפל ושום כתוש
  6. אטריות 3/4 מחבילה

הכל ניתן לרכוש בשוק לוינסקי או שוק אחר שקרוב לביתכם 🙂

מתכון להכנת בולונז - המצרכים להכנת בולונז
מתכון להכנת בולונז – המצרכים להכנת בולונז

 

אופן הכנה:

תחילה נערבב בין בשר בקר טחון ובצל חתוך בקערה.

מתכון להכנת בולונז
מתכון להכנת בולונז
מתכון להכנת בולונז
מתכון להכנת בולונז

לאחר מכן נחמם טיפה שמן בסיר טיגון ונעביר אליו תערובת של בקר תחון ובצל – יש לערבב היטב.

אפשר ואף מומלץ להוסיף טיפה מים לקבלת תערובת לא יבשה מדי.

מתכון להכנת בולונז
מתכון להכנת בולונז

לבשל כחצי שעה על אש בינונית.

 

מוסיפים מלח, פלפל, סוכר, רסק עגבניות ומבשלים במשך כחצי שעה נוספים על אש בינונית – מומלץ לכסות את הסיר באמצעות מכסה.

 

ועכשיו האטריות – את האטריות מבשלים לפי הוראות היצרן הכתובות על האריזה. לאחר שאטריות מוכנות, לסנן היטב את המים ולהוסיף אטריות אל תוך הסיר בו הכנו לפני כן את הבשר עם בצל.

מתכון להכנת בולונז
מתכון להכנת בולונז
מתכון להכנת בולונז
מתכון להכנת בולונז

יש לערבב היטב את האטריות והבשר

 

בתיאבון !!!

קצת על מחבר המתכון: שמי לאוניד וביום יום אני עוסק בתחום קידום אתרים ושיווק עסקים באינטרנט במגוון תחומים ועוזר לעסקים להגדיל מחזור מכירות שלהם. תוכלו לקרוא עליי >>> כאן

Call Now Buttonחייגו אלינו לקבלת פרטים נוספים