איך נשתה את התה או הקפה על הבוקר ללא איזו חתיכת עוגה טעימה, אוורירית עם טעם עדין ובלתי נשכח ?
אז בואו ונשנה את המצב, כאשר כל ההכנות מצריכות מאיתנו כ10 דקות השקעת זמן ואת השאר נשאיר לתנור אפיה שלנו :-).
רכיבים להכנת עוגת גבינה:
- 5 ביצים
- שמנת אחת חמוצה 9%
- 750 גרם גבינה לבנה 5%
- 4 כפות קדושות של קורנפלור
- 3/4 כוס סוכר לבן
- 2 מיכלים להכנה
אם אתם אוהבים סיורי טעימות קולינריים, את כל המצרכים להכנת עוגת גבינה שלנו ניתן לקנות בשוק 🙂
אופן הכנת עוגת גבינה
מפרידים בין חלמון לחלבון.
במיכל אחד מקציפים חלבון עם סוכר על לקבלת קצף יציב ואחיד.
במיכל השני שמים שמנת, גבינה לבנה, חלמונים וקורנפלור ומערבבים בעזרת בלנדר עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן, אל התערובת של שמנת, גבינה לבנה וכד', מוסיפים תערובת של חלבון וסוכר ממיכל הראשון ומערבבים שוב פעם עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן, מעבירים את הכל לתבנית אפיה ושמים לתנור שחומם מראש עם חימום תחתון, בשלב הראשון למשך 10 דקות בטמפרטורה של כ-200 מעלות, כאשר בשלב השני מורידים טמפרטורת התנור ל-140 מעלות למשך 40 דקות נוספות וזהו – עוגת הגבינה שלנו מוכנה.
בתיאבון !!!
קצת על מחבר המתכון: שמי לאוניד וביום יום אני עוסק בתחום קידום אתרים ושיווק עסקים באינטרנט במגוון תחומים ועוזר לעסקים להגדיל מחזור מכירות שלהם. תוכלו לקרוא עליי >>> כאן