היום אציע לכם מתכון פשוט וטעים להכנת קציצות עוף ובקר – כן, נשתמש בשני בשרים שונים להכנת קציצות – טחון בקר וטחון עוף, כך שבסוף מתקבלות קציצות בעלי טעם עדין וטעים במיוחד 🙂
מצרכים להכנת קציצות בשר:
חצי קילו בקר טחון
חצי קילו עוף טחון
ביצה אחת
בצל אחד
פטרוזיליה
שום כתוש
מלח לפי הטעם
פלפל גרוס גס לפי הטעם
תבלינים שאתם אוהבים ולפי הטעם, אישית שמתי תבלין לגריל עוף, תבלין טוסקנה, תבלין לפרגיות ופפריקה מתוקה – כפית אחת מכל אחד מהתבלינים האלו.
שמן חמניות או שמן קנולה

אופן הכנת קציצות בשר:
קודם כל קוצצים בצל ופטרונזיליה ביחד עד למצב של עיסה, לאחר מכן את שני הבשרים (טחון בקר + טחון עוף) שמים אל תוך קערה, מוסיפים ביצה אחת, את התבלינים, מלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את הבצל והפטרונזיליה שהכנו קודם לכן אל תוך הקערה, מערבבים את הכל בתוך הקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
כעת ניתן לעבור לטיגון של הקציצות על מחבת, אישית עשיתי את זה על שתי מחבתות במקביל בכדי לזרז את העניינים :-).
בתיאבון!
קצת על מחבר המתכון: שמי לאוניד וביום יום אני עוסק בתחום קידום אתרים ושיווק עסקים באינטרנט במגוון תחומים ועוזר לעסקים להגדיל מחזור מכירות שלהם. תוכלו לקרוא עליי >>> כאן









