מי לא אוהב מאפים מתוקים לקינוח עם כוס קפה תוך כדי שיחה נעימה ?
היום נלמד לאפות פרעצל (פלצל) גבינה עם צימוקים שכל-כך פשוט להכנה ונראה כה מרשים על צלחת גדולה עם סירופ טעים ועסיסי מסביב.
מצרכים להכנת המתכון:
- שני ביצים
- חצי קילו טבורוג רוסי
- שלוש כפות סוכר
- שלוש כפות קמח
- כף אחת של סולת
- צימוקים (ככל שתשימו יותר, כך יהיה טיעם יותר 🙂 )
אופן הכנת המתכון:
מערבבים את כל המצרכים ביחד בקערה עמוקה
מעבירים את הערובת לתבנית משומנת
אופים בטמפרטורה של 180 מעלות במהלך כ-40 דקות, כשתנור מחומם מראש


בתיאבון !!!
קצת על מחבר המתכון: שמי לאוניד וביום יום אני עוסק בתחום קידום אתרים ושיווק עסקים באינטרנט במגוון תחומים ועוזר לעסקים להגדיל מחזור מכירות שלהם. תוכלו לקרוא עליי >>> כאן